Selecteer aankomst- en vertrekdatum
Bekijk beschikbaarheid

Belangrijke informatie Goed te weten

Aankomst/vertrek tijden

Uw vakantiewoning staat op de aankomstdag vanaf 16.00 uur en de vertrekdag tot 10.30 uur (zondag tot 11.00 uur) tot uw beschikking. 

In de weekenden zijn er afwijkende tijden. Informeer daags voor aankomst naar de juiste inchecktijd.

Lazy Sunday: Indien u tot 18.00 uur gebruik wenst te maken van een vakantiewoning op zondag, vraag Noordwijk Vakanties of u voor € 50.00 (Buitenplaats Witte Raaf aan Zee € 75.00) de Lazy Sunday kan boeken.


Annuleringverzekering:

Afsluiten van de annuleringsverzekering is slechts mogelijk direct bij boeking. De annuleringsverzekering geeft dekking vanaf de dag van reservering tot de dag van vertrek uit uw vakantiewoning.

a) plotseling ziek wordt of gewond raakt ten gevolge van een ongeval;
b) te maken krijgt met een sterfgeval in de directe familie , d.w.z. overlijden van een echtgenote, echtgenoot, ouders, schoonouders, kinderen, broers of zusters.

Bovendien stelt deze verzekering u schadeloos voor de annuleringskosten indien het gezinshoofd:

a) een bijzondere oproep voor opkomst voor militaire dienst ontvangt, anders dan bij mobilisatie;
b) onvrijwillig werkloos wordt.

Deelnemen in de annuleringsverzekering is slechts mogelijk direct bij boeking. De annuleringsverzekering geeft dekking vanaf de dag van reservering tot de dag van vertrek van het duinpark. Bij tussentijds vertrek, om één van de hierboven genoemde redenen, vindt terugbetaling plaats naar rato van het aantal niet verbleven nachten. U dient in dit geval de ontruiming van de woning bij de receptie in het park te melden. Extra’s (lakenpakketten, verzekeringen enz.) worden ingeval van voortijdig afbreken van de vakantie niet vergoed. Om voor uitkering van de annuleringsverzekering in aanmerking te komen dient een annuleringsverklaring ingevuld en bewijsstukken overlegd te worden. Bij annulering vindt geen restitutie plaats van:

a) premie annuleringsverzekering
b) administratiekosten ad. € 50,00

De woning wordt direct na schriftelijk opdracht hiertoe geannuleerd. Herroeping is dan niet meer mogelijk.


Bedlinnen- handdoekservice

Bedlinnen is verplicht op alle reserveringen van Noordwijk Vakanties. De bedden zijn opgemaakt bij aankomst, uw vakantie kan direct beginnen. 


Betalingsmogelijkheden:

Bij voorkeur: Complete vooruitbetaling op onze rekening NL02 RABO 0141 4703 48  t.n.v De Witte Raaf Verhuur B.V. met vermelding van reserveringsnummer.

Bij aankomst:  Maestro, Visa, Mastercard, Unioncard, contant (geen € 200 en € 500.00 biljetten)

Betaalverzoek: Indien gewenst kunnen wij u een betaalverzoek sturen via de Email of mobiel.

Broodjes service

U kunt bij ons verse broodjes bestellen m.u.v. zon- en feestdagen. De bestellijst dient u voor 17.00 uur (zaterdag voor 12.00 uur voor de maandagbestelling) bij de receptie in te leveren. Vanaf 09.00 uur de volgende dag kunt u de bestelling afhalen.


Beveiliging en toezicht

Op onze parken wordt er ’s avonds streng op toegezien dat de parkregels worden nageleefd. Met name geluidsoverlast, dronkenmanschap en het gebruik van stimulerende middelen worden door onze beveiliging streng aangepakt.

Er is een Zero Tolerance beleid, dat betekent dat bij ernstige overtredingen de huurders direct van het park worden verwijderd zonder recht op enige restitutie van de huursom. Bij vandalisme en vernieling wordt altijd aangifte gedaan bij Politie Hollands Midden.

Bouwplaats Duyndomein Noordwijk.

Aan de westzijde van Duinpark De Witte Raaf wordt het nieuwe park Duyndomein Noordwijk gerealiseerd.  Dit kan doordeweeks voor enige overlast zorgen. Alhoewel wij niet al te veel invloed hebben op de bouw activiteiten doen wij er toch alles aan om mogelijke hinder te voorkomen.

Conform het Bouwbesluit 2012 Bouw en slooplawaai dient de dagwaarde onder de 60 DB te blijven. Uitschieters met piekgeluiden naar 75 Db zijn overigens voor korte duur wel toegestaan.

Wij verwachten echter nauwelijks of geen geluidsoverlast. Alleen visueel is de bouwplaats minder aantrekkelijk. De meeste woningen langs de bouwplaats worden echter niet door Noordwijkvakanties verhuurd, dat beperkt nog meer de mogelijke ongemak voor onze huurders.

Mocht u desondanks door de ontwikkelingen enige ongerieflijkheid ondervinden, meldt dat aan de receptie medewerkers.

Energie

Meestal zijn energiekosten bij de prijs inbegrepen. Eventuele energiekosten worden apart vermeld op de website.


Elektrische oplaadpunten

Bij de receptie van Noordwijk Vakanties zijn 2 oplaadpunten voor uw auto. Buitenplaats Witte Raaf aan Zee heeft ook 2 oplaadpunten tot uw beschikking. Indien gewenst zijn er ook 2 woningen met een eigen oplaadpaal


Fietsverhuur

Voor de huur van fietsen, kinderfietsen, elektrische fietsen, hondentrailer en bolderwagens gaat u naar onze naaste buur:

Fietsverhuur Noordwijk
Duindamseweg 6
2204AS Noordwijk
0252.371.723
www.fietsverhuur-noordwijk.nl


Huisdieren

In een beperkt aantal huizen is 1 huisdier toegestaan. Heeft u meerdere huisdieren dan zullen wij per reservering bekijken of het mogelijk is om een woning te betrekken met meerdere huisdieren. Huisdieren € 10.00 per nacht per huisdier.

Houskeeping Fee

Het verplichte Houskeeping pakket bestaat uit: eindschoonmaak, bedlinnen, opgemaakte bedden, 1 handdoekpakket p.p., keukendoekpakket, badmat, servicepakket en 1 of 2 gratis parkeerplekken.