Selecteer aankomst- en vertrekdatum
Bekijk beschikbaarheid

Belangrijke informatie Goed te weten

Aankomst/vertrek tijden

Uw vakantiewoning staat op de aankomstdag vanaf 16.00 uur en de vertrekdag tot 10.30 uur (zondag tot 11.00 uur) tot uw beschikking. Indien de gelegenheid zich voor doet, kan Noordwijk Vakanties besluiten om de inchecktijd te vervroegen naar 15.00 uur uitsluitend in de wintermaanden.

In de weekenden zijn er afwijkende tijden. Informeer daags voor aankomst naar de juiste inchecktijd.

Lazy Sunday: Indien u tot 18.00 uur gebruik wenst te maken van een vakantiewoning op zondag, vraag Noordwijk Vakanties of u voor € 50.00 (Buitenplaats Witte Raaf aan Zee € 75.00) de Lazy Sunday kan boeken.


Annuleringverzekering:

Afsluiten van de annuleringsverzekering is slechts mogelijk direct bij boeking. De annuleringsverzekering geeft dekking vanaf de dag van reservering tot de dag van vertrek uit uw vakantiewoning.

a) plotseling ziek wordt of gewond raakt ten gevolge van een ongeval;
b) te maken krijgt met een sterfgeval in de directe familie , d.w.z. overlijden van een echtgenote, echtgenoot, ouders, schoonouders, kinderen, broers of zusters.

Bovendien stelt deze verzekering u schadeloos voor de annuleringskosten indien het gezinshoofd:

a) een bijzondere oproep voor opkomst voor militaire dienst ontvangt, anders dan bij mobilisatie;
b) onvrijwillig werkloos wordt.

Deelnemen in de annuleringsverzekering is slechts mogelijk direct bij boeking. De annuleringsverzekering geeft dekking vanaf de dag van reservering tot de dag van vertrek van het duinpark. Bij tussentijds vertrek, om één van de hierboven genoemde redenen, vindt terugbetaling plaats naar rato van het aantal niet verbleven nachten. U dient in dit geval de ontruiming van de woning bij de receptie in het park te melden. Extra’s (lakenpakketten, verzekeringen enz.) worden ingeval van voortijdig afbreken van de vakantie niet vergoed. Om voor uitkering van de annuleringsverzekering in aanmerking te komen dient een annuleringsverklaring ingevuld en bewijsstukken overlegd te worden. Bij annulering vindt geen restitutie plaats van:

a) premie annuleringsverzekering
b) administratiekosten ad. € 50,00

De woning wordt direct na schriftelijk opdracht hiertoe geannuleerd. Herroeping is dan niet meer mogelijk.


Bedlinnen- handdoekservice

Bedlinnen is verplicht op alle reserveringen van Noordwijk Vakanties. De bedden zijn opgemaakt bij aankomst, uw vakantie kan direct beginnen. Hand – en Keukendoeken zijn apart te bestellen.


Broodjes service

U kunt bij ons verse broodjes bestellen m.u.v. zon- en feestdagen. De bestellijst dient u voor 17.00 uur (zaterdag voor 12.00 uur voor de maandagbestelling) bij de receptie in te leveren. Vanaf 09.00 uur de volgende dag kunt u de bestelling afhalen.


Energie

Meestal zijn energiekosten bij de prijs inbegrepen. Eventuele energiekosten worden apart vermeld op de website.


Elektrische oplaadpunten

Bij de receptie van Noordwijk Vakanties zijn 2 oplaadpunten voor uw auto. Buitenplaats Witte Raaf aan Zee heeft ook 2 oplaadpunten tot uw beschikking. Indien gewenst zijn er ook 2 woningen met een eigen oplaadpaal


Fietsverhuur

Voor de huur van fietsen, kinderfietsen, elektrische fietsen, hondentrailer en bolderwagens gaat u naar onze naaste buur:

Fietsverhuur Noordwijk
Duindamseweg 6
2204AS Noordwijk
0252.371.723
www.fietsverhuur-noordwijk.nl


Huisdieren

In een beperkt aantal huizen is 1 huisdier toegestaan. Heeft u meerdere huisdieren dan zullen wij per reservering bekijken of het mogelijk is om een woning te betrekken met meerdere huisdieren. Huisdieren € 10.00 per nacht per huisdier.

Lazy Sunday

Lazy Sunday: Indien u tot 18.00 uur gebruik wenst te maken van een vakantiewoning op zondag, vraag Noordwijk Vakanties of u voor € 50.00 (Buitenplaats Witte Raaf aan Zee € 75.00) de Lazy Sunday kan boeken.


Lokale Overheidsheffing

Ter zake van het houden van verblijf binnen de gemeente door personen die niet als ingezetene met een adres in de gemeente in de basisregistratie personen zijn ingeschreven, kan een toeristenbelasting worden geheven.

Voor zover de belasting wordt geheven van degene die gelegenheid tot verblijf biedt, is deze bevoegd de belasting als zodanig te verhalen op degene ter zake van wiens verblijf de belasting verschuldigd wordt.

De belasting is vastgesteld op € 2.15 per persoon per overnachting ongeacht leeftijd.


Parkeren

Bij uw vakantiewoning is parkeergelegenheid voor 1 of 2 auto’s. Alle overige auto‘s dient u te parkeren op de daarvoor aangewezen parkeerplekken. Parkeren op het gras is niet toegestaan. De parkeerplekken bij de receptie zijn uitsluitend bedoeld voor het in – en uitchecken van onze gasten. Parkeren langer dan 12 minuten is niet toegestaan.


Recron voorwaarden

Op alle reserveringen van Noordwijk Vakanties zijn de Recron Voorwaarden van Toepassing.


Routebeschrijving

Adres: Duindamseweg 7, 2204 BK Noordwijk
Coördinaten: N 52.26786 E 4.46993
OV: www.9292.nl


Schades veroorzaakt door huurder

Schade veroorzaakt door de huurder of medegebruikers van de woning zullen wij in opdracht van de eigenaar van de woning verhalen. 

Overzicht mogelijke schades:

Roken in de woning:                               Euro 350.00   (inclusief huurderving)

Sleutel gebroken of kwijt:                        Euro  49.50

Sleutel aan de binnenkant van de deur: Buiten openingstijden Euro 50.00 of conform rekening slotenmaker.

Service kosten

Bij iedere reservering worden service kosten in rekening gebracht.
Hierin is inbegrepen: Afhandeling van de reservering, vrij parkeren, digitale informatie voorziening, vrij downloaden van de App en de rugzak met Noordwijk informatie.


Schoonmaak

Om de kwaliteit van de huizen van Noordwijk Vakanties te waarborgen is het verplicht de eindschoonmaak door derden te laten verrichten. De tarieven hiervoor variëren en worden genoemd op de website.

De huizen dienen bezemschoon en opgeruimd opgeleverd worden.
We gaan er tevens van uit dat de afwas gedaan is, het bedlinnen is afgehaald en afvalzakken in de container zijn gedeponeerd. Wij vragen om uw begrip hiervoor.
Bij aankomst op zaterdag of zondag geldt er conform de CAO een loontoeslag van respectievelijk 50% en 100% op de schoonmaakkosten.


Short Stay

Wilt u voor langere tijd genieten van Noordwijk en haar omgeving dan bieden wij u speciale Short Stay tarieven vanaf € 1300.00 per kalendermaand exclusief de kosten voor het verbruik van gas, water en elektra.

Telefoon

In de aangeboden recreatiewoningen is geen telefoon aanwezig.