Select arrival and departure date
View availability

House owner? Here you will find all the information you need

Sleutel - Post service

Voor recreatiewoningen bieden wij de volgende services aan:

1. De Postverzorging:

Wij bieden u de mogelijkheid om van onze receptiediensten gebruik te maken voor een prijs die aantrekkelijker is dan de huur van een postbus. Voor € 0.35 per dag ontvangen en sorteren wij u post.

Daarnaast zullen wij de post “achter “ houden indien u op vakantie bent. Alleen jaarcontracten mogelijk.

2. Sleutelbeheer:

Indien u ons sleutelbeheer wenst dan doen wij dat graag voor € 0.30 per dag.

U kunt de sleutels en de post ophalen tijdens de openingstijden van de receptie. De sleutel ophalen buiten de kantooruren kan ook na tenminste 24 uur vooraf hiervan melding te maken.


Verhuur sleutel service

Een beslissing die de verhuurder moet nemen, is of hij de verhuur uitbesteedt aan een organisatie of dat hij de verhuur in eigen beheer doet. Wanneer gekozen wordt voor een verhuurorganisatie dan is de rompslomp voor hen. Een beheerder is een belangrijke schakel tussen u en de gast, indien u zelf niet regelmatig aanwezig kan of wil zijn. Een goed geïnformeerde beheerder die de sleutels overhandigt met een praatje en een presentje zet de toon voor de rest van het verblijf. Onze verhuurorganisatie kan optreden als beheerder van uw woning. Wij hebben ervaring en kennis en zijn het aanspreekpunt van uw gast. Wij zorgen ervoor dat uw gast het naar zijn zin heeft in uw woning.

Gasten waarderen ook onze tips als: Waar worden de lekkerste broodjes gebakken, waar is de supermarkt, welk restaurant kunt u aanbevelen. De gast krijgt altijd een Tip Top 5 van ons mee met de leukste evenementen in Noordwijk en omgeving. Tevreden gasten in uw huis zullen wellicht terug komen, of in ieder geval hun positieve ervaringen delen met vrienden. Een belangrijke informatiebron is een gastenboekje in uw woning, waarin gasten hun ervaringen kunnen noteren. Vaak zitten hier nuttige tips bij.
Onze tevredenheids enquêtes na afloop van het verblijf geeft ons inzicht hoe de gasten de woning hebben ervaren, maar ook hoe de service van De Witte Raaf is geweest. Hierdoor krijgen we een goed beeld van de wensen van de klant en de eventuele gebreken in onze organisatie en uw woning.

Bijdrage per reservering per vakantiewoning: € 55.00.

Basis:
Ontvangst van de gasten;
Welkomsttas;
Informatiemap;
Huis- en parkreglement;
Checken van de woning voor aankomst;
Checken van de woning bij vertrek;
Postafhandeling;
Tevredenheidsenquête.

Aanvullende diensten tegen betaling:
Schoonmaak;
Bedlinnen;
Handdoeken;
Keukendoeken;
Kinderstoelen;
Kinderbedden;
Kinderbox;
Technische Service.


WiFi

Noordwijk Vakanties kan zorgen voor een WIFI signaal in uw bungalow. Het signaal loopt over de TV-kabel. In uw elektra kast dient er een stopcontact gemonteerd te worden en u heeft een router nodig.

Kosten aanleg stopcontact en aanschaf Router is € 297.50 ex. B.T.W.

Abonnementskosten zijn € 5.00 per week of € 15.00 per kalendermaand. U hoeft dus niet voor het gehele jaar een abonnement te kopen.

Toezicht overeenkomst

 1. Maandelijks: Controle binnen en buiten het huis indien huis onbewoond is.
 2. Jaarlijks: Op verzoek ontvangt u van Noordwijk Vakanties een gratis advies over het plegen van groot – en klein onderhoud aan uw huis en tuin.
 3. Sleutelbeheer: U kunt uw sleutels ophalen tijdens de openingstijden van de receptie. Van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 17.00 en zaterdag van 09.00 tot 12.00 uur. Zondag gesloten. Wij geven sleutels mee aan derden na een schriftelijke toestemming. Sleutel ophalen buiten kantooruren kan ook na tenminste 24 uur vooraf telefonisch hiervan melding te maken.
 4. Wij zullen in overleg met u alle mogelijke problemen met uw huis oplossen.
 5. Eventuele schades kunnen wij regelen met uw verzekeringsmaatschappij.
 6. Wij zorgen voor regelmatige controles bij een vorstperiode in de winter en zullen er op toezien dat de radiatoren open gedraaid staan.
 7. Op uw verzoek kunnen wij 8 uur van te voren de verwarming aanzetten op een aangename kamertemperatuur. U dient dit verzoek minimaal 24 uur van te voren kenbaar te maken.
 8. Na een storm zorgen wij voor extra controle. Indien er zich calamiteiten hebben voorgedaan dan wordt U hiervan telefonisch of per E-mail op de hoogte gesteld.

De overeenkomst heeft een looptermijn van 1 jaar vanaf 1 januari 2017. De overeenkomst wordt automatisch met een jaar verlengd tenzij de overeenkomst voor 1 oktober van het lopende jaar wordt opgezegd.


Tuinonderhoud

Prijzen ex BTW

A. Gazon maaien (gemiddeld 1x per 10 dagen in het groeiseizoen)

 1. Oppervlakte gazon tot 150m2 € 260.00
 2. Oppervlakte gazon tot 200m2 € 340.00
 3. Oppervlakte gazon tot 250m2 € 410.00
 4. Oppervlakte gazon tot 350m2 € 495.00
 5. Overige oppervlaktes op aanvraag.

B. Volledig tuinonderhoud

 • Het gehele seizoen het gazon maaien;
 • Kunstmest strooien in het voorjaar;
 • Onkruidbestrijding gazon, bestrating en plantstroken;
 • Snoeiwerk beplanting voor zover nodig;
 • In het najaar blad opharken en gazonkanten afsteken;
 • Afvoer van het groenafval;
 1. Oppervlakte perceel tot 150m2 € 475.00
 2. Oppervlakte perceel tot 250m2 € 665.00
 3. Oppervlakte perceel tot 350m2 € 775.00
 4. Overige oppervlaktes op aanvraag.

C. Verticuteren van het gazon

 • Machinaal verticuren;
 • Mos opharken en afvoeren;
 • Kompost aanbrengen;
 • Gras bijzaaien;
 • Prijs alleen op aanvraag;