genieten-in-noordwijk

Klaar voor jouw vakantie...

Wellness


Body & Mind

Al decennia lang bezoeken mensen Noordwijk om tot rust te komen. Vroeger als bedevaartsoord, tegenwoordig als wellness-bestemming. Zee, strand, sauna, spa en beauty: een ideale combinatie voor een relaxweekend. Talloze hotels en salons bieden de heerlijkste wellness-programma's. Nu nog kiezen...

De combinatie van relaxen op het strand en daarna verwend worden in een sauna, wellnesscenter of een luxe hotelspa maakt Noordwijk de ideale plek om volledig tot rust gekomen. Gun jezelf zo´n verwendagje of een 'bijtank' weekendje. Je gaat beslist weer helemaal fris & opgeladen naar huis.

genieten-in-noordwijk

Kom genieten aan de kust in Noordwijk
vele attracties en boeiende steden in de buurt!

Bij Noordwijk Vakanties bent u aan het goede adres voor het boeken van een bungalow vakantie in Noordwijk. Wij verhuren verschillende accommodaties op diverse parken.

Deze parken liggen allemaal ten noorden van Noordwijk op ongeveer 2 kilometer van de bebouwde kom. De woningen hebben het comfort van de moderne tijd.

Lange stranden, duinen, bossen en bollenvelden in het achterland liggen op loopafstand. In de directe omgeving kunt u wandelen, fietsen, paardrijden, bowlen, golfen, zeilen en nog veel meer strandactiviteiten.

Bekijk alle vakantiehuizen lees verder »