genieten-in-noordwijk

Klaar voor jouw vakantie...

Trouwen


Yes I do...

Wat is er nou romantischer dan te trouwen op het strand? De bruid in een prachtige jurk en blote voeten in het zand, de bruidegom die de bruid optilt terwijl hij met opgerolde broekspijpen in de branding staat. 's Avonds een spetterend feest. Lekker ongedwongen in een trendy strandpaviljoen of juist supersjiek in een club of hotel. Alle aanwezigen genieten van de zon die langzaam in de zee zakt.


Locaties voor een feest

Qua feestlocaties heb je keuze genoeg in Noordwijk. Je feest geef je aan het strand, op de boulevard, in de sfeervolle oude dorpskern of in een van de vele prachtige feestlocaties die de badplaats rijk is.

Het jawoord

Het jawoord geven kan in de oude of nieuwe raadszaal in het gemeentehuis Noordwijk. Ook bestaat de mogelijkheid om elkaar officieel het ja-woord te geven buiten het gemeentehuis, zoals bij hotels, restaurants, strandpaviljoens of andere bijzondere locaties.

Gemeentehuis Noordwijk Bekijk de locatie »
genieten-in-noordwijk

Kom genieten aan de kust in Noordwijk
vele attracties en boeiende steden in de buurt!

Bij Noordwijk Vakanties bent u aan het goede adres voor het boeken van een bungalow vakantie in Noordwijk. Wij verhuren verschillende accommodaties op diverse parken.

Deze parken liggen allemaal ten noorden van Noordwijk op ongeveer 2 kilometer van de bebouwde kom. De woningen hebben het comfort van de moderne tijd.

Lange stranden, duinen, bossen en bollenvelden in het achterland liggen op loopafstand. In de directe omgeving kunt u wandelen, fietsen, paardrijden, bowlen, golfen, zeilen en nog veel meer strandactiviteiten.

Bekijk alle vakantiehuizen lees verder »