genieten-in-noordwijk

Klaar voor jouw vakantie...

Natuur / Duinen


Natuur & duinen

In en rond Noordwijk liggen prachtige natuur-, duin- en bosgebieden. Zo dicht bij grote steden en toch zo enorm uitgestrekt, stil en ongerept. Kilometers lang kun je struinen door de duinen richting de Coepelduynen van Katwijk, de Noordduinen van Zandvoort en het Langeveld bij Noordwijkerhout. Hier vlakbij liggen ook de Amsterdamse Waterleidingduinen, met een bezoekersruimte in een prachtig gerestaureerd pompstation. Naast duinlandschap is er fantastisch bosgebied, zoals Landgoed Leeuwenhorst, dat ligt in de gemeente Noordwijkerhout en grotendeels in beheer is bij het Zuid-Hollands Landschap.


Wandelen & Nordic Walking

Een uitgebreid padennet leidt de wandelaar door dennenbossen en het open duin, met steeds verrassende doorkijkjes en uitzichten. Zo zijn er paden die over de hoogste toppen gaan met uitzicht over de Noordzee en de bollenvelden in het achterland. De oplettende wandelaar kan een vos, ree, eekhoorn of zelfs damhert spotten.

Fietsen & mountainbiken

Er zijn veel fietspaden en -routes in de omgeving, waaronder paden door de duinen naar Zandvoort en Katwijk. Ook mountainbikers komen hier aan hun trekken. Door het dennenbos in de Noordduinen is een speciaal pad voor hen aangelegd. Vanwege het prachtige landschap met een uitgestrekt bosgebied, de ruige duinen en niet te vergeten de in het voorseizoen heerlijk geurende en kleurrijke bollenvelden is Noordwijk enorm geschikt als uitvalsbasis voor het maken van fietstochten.

Bekijk alle vakantiehuizen Naar overzicht »
genieten-in-noordwijk

Kom genieten aan de kust in Noordwijk
vele attracties en boeiende steden in de buurt!

Bij Noordwijk Vakanties bent u aan het goede adres voor het boeken van een bungalow vakantie in Noordwijk. Wij verhuren verschillende accommodaties op diverse parken.

Deze parken liggen allemaal ten noorden van Noordwijk op ongeveer 2 kilometer van de bebouwde kom. De woningen hebben het comfort van de moderne tijd.

Lange stranden, duinen, bossen en bollenvelden in het achterland liggen op loopafstand. In de directe omgeving kunt u wandelen, fietsen, paardrijden, bowlen, golfen, zeilen en nog veel meer strandactiviteiten.

Bekijk alle vakantiehuizen lees verder »