genieten-in-noordwijk

Klaar voor jouw vakantie...

Honden


Noordwijk, een paradijs voor honden!

Heerlijk, even lekker met je hond over het strand lopen. Een frisse neus halen en je trouwe viervoeter laten ravotten in de branding van de zee. Vul je longen met gezonde zeelucht en kom daarna lekker bij in één van Noordwijks hondvriendelijke restaurants.

Heerlijk, even lekker met je hond over het strand lopen. Een frisse neus halen en je trouwe viervoeter laten ravotten in de branding van de zee. Vul je longen met gezonde zeelucht en kom daarna lekker bij in één van Noordwijks hondvriendelijke restaurants.

Op vakantie met je hond

Zin in een langer verblijf? In Noordwijk hebben veel hotels, pensions, bungalowparken en campings speciale voorzieningen voor als je met je hond wilt blijven overnachten.


Wat je moet weten over honden op het Noordwijkse strand & in duin

  • Samen houden we het schoon, het gebruik van uitwerpselzakjes is overal in Nederland verplicht. In Noordwijk worden speciale zakjes gratis ter beschikking gesteld.
  • Honden zijn verboden op het strand vanaf afrit 2 tot en met afrit 20 in de periode 1 juni tot 1 september (oranje poot). Dan is het strand voor de badgasten die niet van honden houden. In deze periode zijn honden wel welkom op alle overige delen van het strand. Of helemaal los (groene poot) of aangelijnd (blauwe poot)*.
  • In de periode 1 september tot 1 juni zijn honden op het gehele strand welkom!
  • Op het kaartje vind je met behulp van de hondenpoot-icoontjes waar en wanneer honden los mogen lopen, aangelijnd moeten worden en waar het verboden is voor honden.
  • Op een aantal plekken in de duinen (paarse poot) moeten honden in de broedtijd (van 15 maart tot 15 augustus) aan de lijn.
  • Blindengeleidehonden hebben een uitzonderingspositie.

* Aangelijnde honden zijn welkom in de periode van 1 juni tot 1 september bij:

  • Afrit 21 tot voorbij Beachclub Beach Break.
  • Op de naaktstranden aangelijnd.
  • Voor de Duindamseslag ter hoogte van paviljoen De Zeespiegel (tussen de palen 78.000 en 77.500).
  • Voor de Langevelderslag aangelijnd (tussen de palen 75.000 en 74.500).
Bekijk alle vakantiehuizen Naar overzicht »
genieten-in-noordwijk

Kom genieten aan de kust in Noordwijk
vele attracties en boeiende steden in de buurt!

Bij Noordwijk Vakanties bent u aan het goede adres voor het boeken van een bungalow vakantie in Noordwijk. Wij verhuren verschillende accommodaties op diverse parken.

Deze parken liggen allemaal ten noorden van Noordwijk op ongeveer 2 kilometer van de bebouwde kom. De woningen hebben het comfort van de moderne tijd.

Lange stranden, duinen, bossen en bollenvelden in het achterland liggen op loopafstand. In de directe omgeving kunt u wandelen, fietsen, paardrijden, bowlen, golfen, zeilen en nog veel meer strandactiviteiten.

Bekijk alle vakantiehuizen lees verder »