genieten-in-noordwijk

Klaar voor jouw vakantie...

Evenementen


Altijd wat te beleven!

Elk seizoen vinden in Noordwijk veel soorten evenementen plaats. De zee speelt bij bijna al deze events een grote rol. Soms als decor, dan weer als inspiratiebron, en vaak als podium van kunsten. De evenementen zijn stuk voor stuk van kwalitatief hoogstaand niveau en in veel gevallen nog gratis ook. Evenement aanmelden? Dat kan! Stuur een e-mail met volledige informatie en rechtenvrij beeldmateriaal aan info@noordwijkvakanties.nl.

Noordwijk houdt ook van de winter. En dat is te merken. In deze periode worden er veel winterse evenementen georganiseerd. Vooral in het mooie en historische Noordwijk Binnen. Zo is er ieder jaar de spannende aankomst van de Kerstman, een prachtige Muzikale Kerstwandeling door charmant Noordwijk Binnen en natuurlijk het Winterfeest anno 1850.

Bekijk alle vakantiehuizen Naar overzicht »
genieten-in-noordwijk

Kom genieten aan de kust in Noordwijk
vele attracties en boeiende steden in de buurt!

Bij Noordwijk Vakanties bent u aan het goede adres voor het boeken van een bungalow vakantie in Noordwijk. Wij verhuren verschillende accommodaties op diverse parken.

Deze parken liggen allemaal ten noorden van Noordwijk op ongeveer 2 kilometer van de bebouwde kom. De woningen hebben het comfort van de moderne tijd.

Lange stranden, duinen, bossen en bollenvelden in het achterland liggen op loopafstand. In de directe omgeving kunt u wandelen, fietsen, paardrijden, bowlen, golfen, zeilen en nog veel meer strandactiviteiten.

Bekijk alle vakantiehuizen lees verder »