genieten-in-noordwijk

Klaar voor jouw vakantie...

Bloemen badplaats


Flower Power in Noordwijk

Lente aan zee: je eerste ijsje, het eerste terrasje, 'met zonder jas' flaneren op de boulevard en op het strand voel je voorzichtig met je tenen hoe warm de zee al is. De start van de lente betekent ook het begin van het bloemenseizoen. Rondom badplaats Noordwijk vindt er in april en mei een explosie van bloemengeur en kleur plaats met vele hectaren bloemenvelden. Overal ruik en zie je narcissen, hyacinten en tulpen. Daarnaast zijn er in het voorjaar en in de zomer ook nog eens veel bloemen-evenementen waar je gratis naar toe kunt.

Ook in augustus is er een bloemententoonstelling en een prachtig bloemencorso, de Flower Parade. Dit corso vertrekt vanuit Rijnsburg, via Katwijk naar Noordwijk. De praalwagens zijn op zondag te bezichtigen aan de Kon. Wilhelmina Boulevard. Minstens zo bijzonder om naartoe te gaan!


Keukenhof Express

De Keukenhof Express van Brouwer’s Tours is een vrolijke lentebus en rijdt van eind maart tot 17 mei 2017. Vanaf maandagen t/mt vrijdagen worden de badgasten of inwoners uit de Bollenstreek vanaf hun accommodatie opgehaald, en na een heerlijk dagje Keukenhof, weer veilig thuis gebracht. Kosten € 6,00 per persoon voor de heen én terugreis vanuit Noordwijk. Er is een ochtend vertrek vanuit Noordwijk om 09.30 uur en een middag vertrek vanuit Noordwijk om 13.00 uur. Boeken kan via hotels, VVV’s en toeristische instellingen of rechtreeks via; www.brouwertravel.nl telefoon +31 (0)71 - 365 00 94.

Tien tips voor het ultieme bloemengevoel

  1. Fiets door de duinen en de bloeiende bloemenvelden: kijk, ruik, fotografeer en geniet!
  2. Speel toerist in eigen land: de Keukenhof is vanaf maart weer twee maanden geopend.
  3. Eindelijk je schoenen en sokken uit en wandel (of stamp) met blote voeten door de branding van de zee.
  4. Op en top folklore: op 22 april 2017 klinkt om 9.30 uur het startschot voor het Bloemencorso in Noordwijk.
  5. Flaneer in je nieuwe voorjaarsoutfit op de Noordwijkse boulevard, op 22 t/m 23 april 2017 vind je hier 'de mooiste file'.
  6. Pak een (strand)terrasje en voel de eerste lentezon prikken op je huid.
  7. Moedig de mooiste klassieke auto's aan halverwege mei tijdens eindsprint de Tulpenrallye op de Noordwijkse boulevard.
  8. Laat je inspireren op de stijlvolle tuinmarkt onder de oude linden in Noordwijk Binnen op 10 en 11 juni 2017.
  9. Ogen en neus krijgen op 12 en 13 augustus 2017 wederom een overdosis aan prikkels tijdens de Flower Parade en op 10 t/m 13 augustus 2017 op de Bloemententoonstelling.
  10. Tijd voor een nieuwe bikini? Wellnessen en shoppen kan ieder dag in Noordwijk.
Bekijk alle vakantiehuizen Naar overzicht »

Routebeschrijving

Bekijk de Vakantieparken lees verder »
genieten-in-noordwijk

Kom genieten aan de kust in Noordwijk
vele attracties en boeiende steden in de buurt!

Bij Noordwijk Vakanties bent u aan het goede adres voor het boeken van een bungalow vakantie in Noordwijk. Wij verhuren verschillende accommodaties op diverse parken.

Deze parken liggen allemaal ten noorden van Noordwijk op ongeveer 2 kilometer van de bebouwde kom. De woningen hebben het comfort van de moderne tijd.

Lange stranden, duinen, bossen en bollenvelden in het achterland liggen op loopafstand. In de directe omgeving kunt u wandelen, fietsen, paardrijden, bowlen, golfen, zeilen en nog veel meer strandactiviteiten.

Bekijk alle vakantiehuizen lees verder »